Şehit Mehmet Esen Anaokulu
YEŞİL MAH. TAŞKENT CAD. NO 25 MERKEZ / KARABÜK

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında eğitimin okul-aile işbirliği ile sevgi, saygı ve şefkat anlayışı içinde, çocukların beden, hareket, zihin, dil, duygu ve sosyal yönden yeteneklerine göre gelişmelerini sağlayacak planlı, programlı bir eğitim ortamı hazırlayarak, özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

MİSYON

Okul öncesi eğitim kurum larından faydalanan çocuklarımızın bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal yönden gelişmelerini, temel alışkanlıklar kazınmalarını sağlamak, milli, manevi, ahlaki ve kültürel ve insani değerlere bağlılığın gelişmesine yardımcı olmak, çocuklara Atatürk, vatan, millet ve bayrak sevgisini kazandırmak, dürüst, saygılı, nazik ve düzenli olmalarını sağlamak, kişilik gelişimini destekleyerek bağımsızlığını ve özdenetimini kazanmasına imkan tanımak, ilköğretim kurumlarına yönlendirip, başarılı olmalarını sağlamaktır.

İKİLİ

08.00-13.00 SABAHÇI 13.00-18.00 ÖĞLECİ

DOĞALGAZ KALORİFER

MERKEZ ESENTEPE MAHALLESİNDE KARABÜK ÖĞRETMENEVİNİN KARŞISINDADIR.

ÖĞRETMENLERİMİZDEN BAZILARI İTALYADA MONTESORRİ EĞİTİMİ ALMIŞTIR.